Пламен Константинов коментира: Имах много оферти за игра, но избрах Русия

voleibolТоп волейболистът Пламен Константинов коментира подписания преди минути и сключен договор с руския Локомотив ( Новосибирск ).

Селекционерът на България бе разбира се приет радушно от най – новия си клуб и местната общественост в Новосибирск, като новината за назначаването му вече обиколи страната и дори света.

Пламен Константинов коментира случая и прехвърлянето му в Руският волейболен отбор от Новосибирск – Локомотив по следният начин:

“ Имах оферти дори и от други европейски клубове, но искренното ми желание бе да работя в братска Русия. За никой не е тайна, че това е ама наистина най-силното и интересно първенство в цяла Европа.

С Руснаците имаме сходни виждания , както и с ръководството на Локомотив, идеите ни как да изградим наистина силен отбор в град Новосибирск се припокриват и съвпадат.

Това винаги е ама изключително важно и, всички да гледаме в абсолютно една и съща посока и да виждаме едно и също. Само така и по този начин може да се върви наистина напред ”, коментира силният волейболист – Пламен Константинов.

Автор: miroslava

Сподели

Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *