Орландо Салидо не е впечатлен от Ломаченко

Егис Климас, мениджърът на 28-годишния украински боксьор Василий Ломаченко, който стана световен шампион на WBO в първа лека категория, заяви, че сега един от най-интересните съперници за тях е мексиканецът Орландо Салидо. Именно Салидо до момента е нанесъл единственото поражение на Ломаченко на професионалния ринг.

orlando– Навярно, Салидо е един от най-добрите съперници за следващия мач – каза Климас за Салидо. – Ако той завоюва титлата на WBC, можем да обединим поясите. Това ще е отлично, но нека да видим как ще се развият нещата занапред. Все така имаме предвид Салидо.

След като Ломаченко се срещна с досегашния шампион на WBO в първа лека категория, 33-годишния пуерториканец Роман Мартинес, и го победи с нокаут в 5-ия рунд, Орландо Салидо е смятан за потенциален съперник в следващия двубой.

– Не съм впечатлен от Ломаченко – заяви Салидо. – Той просто е боец, който се движи много. Аз мисля, че Мартинес беше сериозно отслабен поради необходимостта да намали килограмите си. Той изразходва много сили в борба със своето тегло.

Василий Ломаченко стана първият боксьор, който съумя да завоюва титлите в две теглови категории само със 7 двубоя на професионалния ринг.

Зададоха му въпрос:

– Ти победи Гари Ръсел, нокаутира „Роки“ Мартинес. Мислиш ли, че ставаш все по-добър като професионалист?

– Трябват ми още двубои – отвърна Василий. – Все още не съм показал всичко, на което съм способен.

Автор: miroslava

Сподели

Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *