Кудряшов се качва на ринга есента, Бризил не се бие за пари

Руският боксьор от първа тежка категория Дмитрий Кудряшов започна общофизически натоварвания и е готов да се върне на ринга тази есен. Преди близо месец, на 21 май в Москва, Кудряшов победи бразилеца Жулио Сезар душ Сантуш.

kurdqshov– Починах си след двубоя и сега повече работя върху общофизическата подготовка в тренажорната зала. Боксирам малко, главно тренирам кросфита и тежката атлетика. Подготвяме добра база за новия тренировъчен лагер. В момента не мога да кажа къде ще се подготвям за следващия мач, но планирам есента да се кача на ринга. Също не ми е известно къде точно ще се боксирам, но това е без значение. Просто искам да се явя на този двубой изцяло подготвен – заяви Кудряшов.

Окончателно е потвърдено, че световният шампион на IBF в свръхтежка категория, 26-годишният британец Антъни Джошуа, ще проведе първата защита на своята титла на 15 юни в Лондон. Негов съперник ще бъде 30-годишният американец Доминик Бризил. Спортните наблюдатели все така наблягат върху факта, че Джошуа е явен фаворит в предстоящия двубой, но не забравят да споменават, че Доминик Бризил не познава горчилката на поражението.

Според думите на треньора на Бризил – Мануел Роблес, феновете, които смятат, че Бризил е избрал този двубой само заради парите, грешат.

– Доминик се готви много упорито за предстоящия мач – каза Роблес. – Провежда тежки спаринги, целият се е отдал на тренировките. Мнозина говорят, че той избра да се бие с Джошуа само заради пари, но това просто не е вярно. Доминик истински вярва в своята победа и се радва, че има възможност да се бие за титлата световен шампион. Мнозина помнят двубоя му с Амир Мансур, когато падна в нокдаун. Да, той допусна много неприятен удар в слепоочието, но какво се случи после? Доминик продължи двубоя и победи.

Автор: miroslava

Сподели

Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *