Кoнстантинов: Чакам Hики Пенчeв в сряда

voleibol1Националният ни селекционер разкри какво е говорил Пенчев.

Селекционерът на Бълг. националния волейболен отбор Плaмен Кoнстантинoв заяви относно казусът с Hиколай Пенчeв, че се надява в сряда той да е на линия. Националът пък реши да се откаже от националния ни отбор, след което пак промени решението си.

„По последната ни информация ще е едва временно отсъствието му, надявам се пък след сряда той да е на линия при нас. Според мен следствие на наистина тежкия сезон от психологическа гледна точка, дето изкара в Пoлша от бившия му клубец. Нямаше никакви индикации, имаше само желание за игра, това явно му е повлияло. Той не говори никак много, не споделя проблемите си почти с абсолютно никой и това го натоварва „, коментира Кoнстантинов.

„Решил е, че ще си вземе доволна почивка в този период, в който няма голям форум като от рода на европейско, световно или пък Олимпиада. Проведохме си дълъг разговор, поговорихме си мноого дълго, казахме си много важни неща. Моята теза, която го накара да размисли много, беше че е поел ангажимент и е казал мъжки, че ще играе“, допълни селекционерът ни.

Автор: miroslava

Сподели

Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *