„Форс Индия“: Имаме двама отлични пилоти, защо да ги сменяме?

Независимо от всички слухове, че Серхио Перес може да премине във „Ферари“, във „Форс Индия“ имат твърдото намерение да продължат договора си с мексиканеца.

forsДоколкото бъдещето на Кими Райконен в „скудерията“ е под въпрос, мнозина споменават именно Перес като кандидат за мястото на финландеца. Но заместникът-шефът на „Форс Индия“ Боб Фърнли е сигурен, че договорът с мексиканеца ще бъде продължен.

– Чеко възприема тези слухове като комплимент за работата, която свърши – каза Фърнли. – Няма да уточнявам подробности от споразумението с него, но въпреки това съм сигурен, че ще запазим сегашния състав на екипа и в следващия сезон. Последните две години стабилните резултати на Нико (Хюлкенберг) и Чеко помогнаха твърде много на екипа, затова ще се радваме да продължим сътрудничеството си с тях и следващата година. Имаме двама отлични пилоти, които работят добре заедно, разбират се с целия екип и постигат високи резултати. Защо ни е да ги сменяме? Разбира се, не можем да знаем със сигурност какво ще се случи. Интересът към тях от страна на другите екипи може да промени много неща. Но, така или иначе, съм уверен, че нещата ще останат така, както са в този момент.

Автор: miroslava

Сподели

Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *