Чудото се случи – имаме футболист от Професионален Футболен Клуб ЦСКА с повиквателна за Българския национален отбор

csk1Националният селекционер с име Ивайло Петев най-сетне се реши да повика футболист на професионален футболен клуб ЦСКА в държавния тим.

Престижната повиквателна за предстоящото азиатско турне на Българските „лъвове“ получи централният защитник  на „армейците“ (ЦСКА) – Божидар Чорбаджийски. Той ще трябва сериозно да замени страдащия от травма в бедрото съотборник – Пламен Гълъбов ( от професионален футболен клуб Литекс ).

Божидар е един от ама най-стабилните играчи на професионален футболен клуб ЦСКА. Представянето му през целия бивш сезон бе на изключителна висота, като хладнокръвните му и добри намеси бяха важни за спечелената от тима на треньора им – Христо Янев, Купа на България.

Преди време селекционера Петев заяви, че според него няма как футболист от професионален футболен клуб ЦСКА изобщо да попадне сред избраниците му, но явно дълбоко си е променил мнението.

Друго интересно е, че футболисти от „А“ група и националния отбор + селекционерът Ивайло Петев ще вземат участие в популярна среща с представители на медиите в петък, 27 май, от 19:01 ч., на стадиона който е национален – „Васил Левски“ в София. Срещата е планирана да се проведе на самата лекоатлетическа писта на стадиона, като при неподходящи метереологични условия може и да бъде проведена в зала „Родина“.

 Около 19:21 ч. ще бъде дадено началото на демонстративния мач между бъдещи и бивши играчи от националния отбор и деца лишени от родителски грижи.

Автор: miroslava

Сподели

Изпрати коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *